ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ : 210 2205951

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ Ι.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Για περισσότερα από 40 χρόνια τα Αρτοζαχαροπλαστεία Ι.Αλεξάνδρου, προσφέρουν εύγευστα, υγιεινά και πάντα φρέσκα προϊόντα Αρτοζαχαροπλαστικής, με σταθερή προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και διαρκή αναζήτηση καινοτόμων τεχνικών και σύγχρονης διαχείρισης πρώτων υλών!
Πρωταρχικός στόχος, η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, προσφέροντας εξαιρετικά προϊόντα, με άψογη εξυπηρέτηση σ’ ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον.
Αδιαπραγμάτευτη δέσμευση παραμένει, ανεξάρτητα από την όποια εξέλιξη και επέκταση της εταιρείας, η ποιότητα και η γεύση των προϊόντων να παραμένει αναλλοίωτη και να διατηρείται στα υψηλά επίπεδα, που μας καθιέρωσαν και μας εδραίωσαν στην προτίμηση και την αγάπη του κόσμου.

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

1979

Το πρώτο βήμα - Η αρχή

Το 1979 ο Ιωάννης Αλεξάνδρου με την σύζυγό του Μαρία «ζυμωμένοι» με τα μυστικά των αγνών υλικών και γεύσεων, ανοίγουν τις πόρτες του πρώτου τους φούρνου στη Θέση Γκορυτσά επί της Λ.ΝΑΤΟ. Με σεβασμό στις παραδοσιακές συνταγές , διαρκή αναζήτηση στην εξέλιξη της γεύσης και με απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα, κερδίζουν τη προτίμηση των πελατών.
2008

Η νέα γενιά αναλαμβάνει τα ηνία

Η αγάπη της αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής μεταλαμπαδεύεται σταδιακά στην επόμενη γενιά , οι οποίοι με τη σειρά τους έχοντας αποκτήσει, την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση και διατηρώντας αναλλοίωτες, την παράδοση, τον σεβασμό και τις ηθικές αξίες από τους γονείς τους, αναλαμβάνουν το 2008 τα ηνία της επιχείρησης.
2011

Ανακαίνιση και νέο κατάστημα

Με νέο όραμα η εταιρία Αλεξάνδρου, με βάση πάντα, τα εύγευστα αγνά και υγιεινά προϊόντα, που θα ήθελε να έχει κάθε σπίτι, κερδίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου. Σε πρώτη φάση Ανακαινίζουν το Αρχικό κατάστημα (Λεωφόρος ΝΑΤΟ) και παράλληλα το 2011 εγκαινιάζουν ένα νέο κατάστημα στην περιοχή του Ασπροπύργου (Θρασυβούλου 57).
2016

Επέκτασης συνέχεια - Ελευσίνα

Αρχίζει και διαμορφώνεται μία νέα δυναμική και αυξάνονται οι δυνατότητες αλλά και οι απαιτήσεις. Σε αυτά τα πλαίσια το 2016 , δημιουργείται το 3ο κατάστημα των Αρτοζαχαροπλαστείων Αλεξάνδρου. στην περιοχή της Ελευσίνας (Ελευθερίου Βενιζέλου 9). Αυξάνεται σημαντικά η ποικιλία των προϊόντων και επιβεβαιώνεται η ικανότητα κάλυψης κάθε διατροφικής ανάγκης και γευστικής προτίμησης.
2018

Εκσυγχρονισμός-νέα μονάδα

Στα πλαίσια των διαρκώς αυξανόμενων απαιτήσεων, δημιουργείται το 2018 μία Νέα Σύγχρονη Μονάδα Παραγωγής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής. Ταυτόχρονα σηματοδοτείται η έναρξη λειτουργίας του 4ου καταστήματος μας, στην περιοχή του Ασπροπύργου (Λεωφόρος Δημοκρατίας 43), που συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.
BAGGELH-KOROPOYLH-73-5
2021

Ένα ακόμη εγχείρημα-Μάνδρα

Η αποδοχή του κόσμου ολοένα και αυξάνεται, ταυτόχρονα με τις απαιτήσεις. Η νέα διαμορφούμενη αναγκαιότητα, για ακόμα καλύτερη κάλυψη της ζήτησης, στην ευρύτερη περιοχή, οδηγεί την οικογένεια το 2021, στη δημιουργία ενός ακόμα νέου σύγχρονου και αυτόνομου, αρτοζαχαροπλαστείου, στην περιοχή της Μανδρας Αττικής (Βαγγέλη Κοροπούλη 73).

Κριτική Google

Gorgeous bakery. Here you can find a variety of sweets and bread. Delicious. Recommended. … Elias Orfanidis

Κριτική Google

Από τους καλύτερους φούρνους, μεγάλη ποικιλία σε ψωμιά, κουλούρια, γλυκά, τούρτες...! και η ποιότητα δε συγκρίνεται!! Το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και ευχάριστο!!! Σοφια Πολιτιδου

Κριτική Google

Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορείς να βρεις φρέσκο ψωμί για όλα τα γούστα , τεράστια ποικιλία σε γεύσεις παγωτών και ότι άλλο ζητάει η όρεξη σου .. Τζωρτζινα Ποθουλακη

Κριτική Google

Καταπληκτικός χώρος. Καφές τέλειος, γλυκό ωραιότατο. Αν και είναι αρχή, που το επισκέφτηκα θα συνεχίσω να δοκιμάζω. Μπράβο σας. Αριστειδης Κοντογιαννης

Κριτική Google

Από τα κορυφαία καταστήματα του είδους, με προσεγμένη ποικιλία και άψογο προσωπικό. Κωστας Αντωνοπουλος

Δεσμεύσεις & κανόνες

Οι στοχευμένες διαδρομές της επιτυχίας

process-bg-item
TASTE

ΓΕΥΣΗ

Σταθερές και αναλλοίωτες Γεύσεις υψηλών απαιτήσεων.

process-bg-item
QUALITY

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Αδιαπραγμάτευτη εξαιρετική ποιότητα πρώτων υλών.

process-bg-item
HYGIENE

ΥΓΙΕΙΝΗ

Πιστοποιημένη διασφάλιση κανόνων υγιεινής.

process-bg-item
SERVICE

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Πρωταρχικό μέλημα η ιδανική εξυπηρέτηση του πελάτη.