ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ : 210 2205951

3D Τούρτες ειδικού σχεδιασμού για ξεχωριστά γεγονότα.

Είτε πρόκειται για Γάμο, είτε για Βάπτιση, ή απλά ένα πάρτι γενεθλίων το εξειδικευμένο τμήμα Ζαχαροπλαστικής της I. Αλεξάνδρου, θα αναλάβει με ιδιαίτερη φροντίδα να ετοιμάσει για εσάς την τούρτα σας, ακριβώς όπως την φαντάζεσθε και την ονειρεύεστε !
Εσείς απλά ή θα επιλέξετε από την Λίστα σχεδίων , που διαθέτουμε, ή θα μας ζητήσετε μία συγκεκριμένη κατασκευή που επιθυμείτε .
Επικοινωνείστε μαζί μας, ή συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος (που ευρίσκεται στο τέλος της σελίδας) και εμείς θα αναλάβουμε, αφού σας κατατοπίσουμε με κάθε λεπτομέρεια, να σας παραδώσουμε αυτό που προσδοκάτε και το οποίο θα σας αφήσει ενθουσιασμένους.

Η Τούρτα –  όπως, ακριβώς την θέλετε

ΓΑΜΟΣ

ΒΑΠΤΙΣΗ

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

ΕΠΕΤΕΙΟΣ

BASIC ΤΟΥΡΤΕΣ

Μπορείτε να επιλέξετε από τη βασική σειρά Τουρτών παραγωγής, που βρίσκετε καθημερινά στα καταστήματα μας : Σοκολατίνα, Giandugia, Black-forest, Bueno, Cookies, Red velvet , White-forest, Ανάμεικτη, Φράουλα, κ.α. Μπορείτε να μας ζητήσετε, εφόσον χρειάζεται, να τροποποιήσουμε τα κιλά της Τούρτας ανάλογα με τα άτομα.

3D ΤΟΥΡΤΕΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Το εξειδικευμένο τμήμα Ζαχαροπλαστικής μας, είναι πάντα έτοιμο να ικανοποιήσει οποιαδήποτε σχεδιαστική και γευστική επιθυμία σας, για όποιο Event έχετε προγραμματίσει. Αναλαμβάνουμε την ειδική κατασκευή Τουρτών για Γάμους, Βαπτίσεις, Γενέθλια, Πάρτι, Επετείους και κάθε είδους δεξίωση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2205951 ή συμπληρώστε, την αναλυτική φόρμα ενδιαφέροντος, που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας .

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑΣ


    Εφόσον επιθυμείτε να αποστείλετε σκίτσο ή φωτογραφία με το επιθυμητό σχέδιο
    Επιλέξετε choose file κ εισάγετε το αρχείο (doc, pdf, jpg, png)    antagonistikotita webEN